Haber ve Duyurular

10-12 Ocak tarihlerinde İzmir Ekin Okulları ev sahipliğinde, LAU GCI işbirliği ile düzenlenen #EkinJMUN2020 konferansına, 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşan 9 kişilik takımımız ile katıldık. 🎤 👫

Okulumuzun #Azerbeycan ve #Venezuela ülkelerini temsil ettiği konferansta, öğrencilerimiz İngilizce becerilerini en üst seviyede kullanarak komitelerinde “Sürdürülebilir Gelecek” konusunu tartıştı ve çözüm önerilerini sundu.
Başarılı performanslarından dolayı öğrencilerimiz ve İngilizce öğretmenlerimizi kutluyoruz. 👏👏👏

We participated in EKIN JMUN conference organized by Ekin Schools İzmir in partnership with LAU GCI (Global Classrooms International, Lebanese American University, New York) on 10-12 January with 9 students from 6th and 7th grades.
This year our students represented Azerbaijan and Venezuela. The topic was ‘Sustainable Future’ and our students had the chance to use their English language skills at the highest level and discussed this issue in their committees and offered suggestions and solutions.
#ErkanUlu #JMUN #EkinJMUN #English #Konferans