Haber ve Duyurular

4. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce Fen dersinde “Yanlış Anlaşılma” adlı sualtı fotoğraf ve video sergisini gezmek için Denizcilik Müzesi’ni ziyaret ettiler. Dünya Şampiyonu serbest dalgıcımız Şahika Ercümen’in büyüleyici fotoğraflarının da yer aldığı sergide, öğrencilerimiz köpekbalıkları ve sualtı yaşamı hakkında bilgiler edindiler. Ziyaretten öğrendikleri en önemli bilgi ise, köpekbalıklarının nadiren insanları öldürdüğü, aslında genellikle insanların köpekbalıklarını öldürdükleri oldu.
🐠🐟🐙
Grade 4 English science students enjoyed visiting the Naval Museum to see the recent underwater photo and video exhibition “Misunderstood”. The students learnt about sharks and underwater life and saw the fascinating photos of World Champion free diver, Şahika Ercümen . One important fact; sharks rarely kill people but people often kill sharks.