Kayıt Kabul Şartları

1. Aşama: Öğrenci Tanıma Çalışması

İlkokul 1,2 ve 3. sınıflar için öğrenci ve veli tanışma görüşmesi sonrası öğrenci alımı yapılır.

4, 5, 6 ve 7. sınıflara kabul: Türkçe, matematik ve İngilizce derslerinden sınav

8. sınıflara kabul: Türkçe, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden sınav

1. AŞAMA

2. AŞAMA

Öğrenci Tanıma Çalışması

SINIFLAR

Türkçe Matematik Fen Bilgisi İngilizce Sosyal Bilgiler Görüşme
4, 5, 6 ve 7. sınıflar
8. sınıflar     √   √  √

2. Aşama: Görüşme

Bu aşamada gerek öğrenci ile gerekse de aile ile birebir görüşmeler yapılacaktır.

Kayıt için öğrencinin akademik yeterlilik, sosyal gelişimi ve aile görüşmeleri göz önünde tutulacaktır.

Bu ölçütlerden sonra kayıt kesinlik kazanacaktır.

Okulumuzda öğrencilerin düzenli bir ortamda kurallara uyarak kendilerini geliştirmeleri için bir sistem dahilinde eğitim-öğretim faaliyetleri yapılmaktadır. Öğrenci, davranış ve alışkanlıklarıyla bu sisteme uyum sağlamalıdır. Okul iklimini bozucu tutum ve davranışlar, okul kurallarına uyumsuzluk, dersi derste öğrenmeyi olumsuz etkileyecek davranışlar okul felsefemiz ile ters düşmektedir. Tüm çocukların en değerli vakti zamanlarıdır. Bunun değerini bilen ailelerin öğrencileri ile birlikte olmayı hedefliyoruz.

Öğrencinin gelişimi için okul, aile ve öğrenci iş birliğine derinden inanan ve bunu uygulayan bir eğitim kurumuyuz.

Okulumuzda öğrencilerin gerek akademik gerekse sosyal gelişimleri yakından takip edilir ve gözlemlerimiz ailelerle paylaşılır. Bu paylaşımlara ailenin olumlu yaklaşması ve önerilerimizi dikkate alması beklenir. Velilerin yapıcı eleştirileri ve önerileri dikkate alınır ancak velinin eğitime müdahalesi söz konusu olamaz.

Kayıt Takvimi
2018-2019 eğitim-öğretim yılı için ilkokul ve ortaokulumuza kontenjanımız dahilinde öğrenci alınacaktır.  Okulumuz ile ilgili daha fazla bilgi almak için web sitemizin aday öğrenci kayıt başvuru formunu doldurabilir veya  0212 347 88 00 no.lu telefonumuzu arayabilirsiniz.

Burs Bilgileri:
Okulumuzda başarı bursu verilmemektedir. Kurumumuza gelen öğrenciler sınav dahilinde alınmakta ve verdiğimiz yüksek düzeydeki akademik eğitime uyum sağlayabilecek, kendini geliştirmeye açık öğrencilerden oluşan bir öğrenci profilimiz vardır. Öğrencilerimiz hedefi olan öğrencilerdir.

Ödeme Bilgileri:
Okul ödemeleri peşin ya da 8 taksitle yapılır ve mart ayında biter. Ödemelere ilişkin taksit ve indirim konusundaki talepler okulda çifte standart meydana getireceği için kabul edilmemektedir.

Okul ücreti, sadece eğitim ve öğretim ücretini karşılamaktadır. Ulaşım, yemek ve kitap-kırtasiye bu ücrete dahil değildir.